Groep 3/4a is een gezellige combigroep. We houden van God, luisteren naar de Bijbelverhalen, zingen en praten veel over Hem.

We helpen elkaar en geven elkaar complimenten met behulp van de complimentenbal. In de groep praten we veel met elkaar over hoe we op een goede manier met elkaar omgaan, dit is belangrijk omdat we het graag allemaal fijn willen hebben.

Groep 3 leert bijna elke dag wel nieuwe letters, we werken in deze groep met de methode Lijn 3. We lezen boekjes en bekijken filmpjes op het digibord.

Groep 4 werkt met tablets, rekenen, taal, technisch lezen  en spelling maken we op onze eigen tablet. Geweldig vinden we dat!

In de themahoeken  is er altijd wel iets te knutselen, te lezen, te rekenen,  in de natuur op te zoeken of op de computer te bekijken. Je kunt er ook heerlijk spelen met LEGO, Kapla, Knex of spelletjes voor op de tafel. Drie keer in de week werken we ’s middags een uur in deze hoeken.

Begrijpend lezen doen we met behulp van Nieuwsbegrip. Elke week weer een actueel thema om over te lezen en van te leren.