Kleurrijk is een christelijke basisschool in Waddinxveen.

Met de Bijbel als bron, geloven wij dat God het begin is van al het leven. Wij vertellen de kinderen verhalen uit de Bijbel en leren hen hoe mooi het is om een geliefd kind van God te zijn. Wij geloven ook dat iedereen uniek is geschapen, met eigen mogelijkheden. Deze mogelijkheden willen wij graag samen

met de kinderen ontdekken. Om dit goed te doen is naast identiteit ook kwaliteit erg belangrijk in onze school.

Vanuit onze kernwaarden veiligheid, vertrouwen en duidelijkheid, en geven wij vorm aan eigentijds onderwijs.

Onze school heeft ongeveer 128 leerlingen en is gesitueerd in Waddinxveen-Noord, in de buurt van het station. U kunt parkeren in de omgeving van de school. De kinderen komen elke dag zoveel mogelijk op de fiets.

In januari 2020 zijn wij gestart in een prachtig gerenoveerd schoolgebouw aan de Jacob Catslaan.