Welkom op de pagina van de activiteitencommissie!

De activiteitencommissie is een groep actieve ouders, die zich samen met het schoolteam bezig houdt met het organiseren van allerlei activiteiten voor de kinderen.

De activiteiten die georganiseerd worden, zijn bijvoorbeeld de avondvierdaagse, de schoolreizen en hulp bij de christelijke feesten. Ook het sinterklaasfeest wordt door de activiteitencommissie georganiseerd.

Het schoolteam wordt op deze manier ontlast door enthousiaste en betrokken ouders! Deze ouders zetten zich ervoor in om met hun creatieve ideeën de activiteiten leuk, gezellig en goed georganiseerd te laten plaatsvinden.

Graag zien wij dat er vanuit elke klas een ouder de AC vertegenwoordigd. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de AC of mocht je vragen hebben over wat het inhoud en/of het misschien iets voor je is, dan horen wij dat heel graag!

• Groep 1/2: Vacature/ Josine Verweij
  • Groep 3/4: Vacature/Josine Verweij