De opvang op Kleurrijk wordt verzorgd door onze franchisepartner To Be Kind.

Kleurrijk onderwijs en opvang met de Bijbel als basis ligt aan de Jacob Catslaan in Waddinxveen.
We werken met een team van verschillende pedagogisch medewerkers. We werken nauw met elkaar samen en zijn goed op te hoogte van wat er speelt in de groep.
We vinden het belangrijk dat
– alle kinderen gezien worden,
– er ruimte is voor ontwikkeling van de kinderen
– er ontspanning is.

BSO

Kinderen hebben hard gewerkt op school en we proberen tijdens de buitenschoolse opvang een leerzame ontspannen middag aan te bieden.

Bij Kleurrijk is het altijd gezellig. We doen met elkaar een spelletje, gaan lekker buiten spelen of doen een groepsspel in de gymzaal. We hebben een mooie grote woonkeuken tot onze beschikking, dus we bakken ook geregeld iets lekkers en gezonds! Tijdens het eten van een tussendoortje wordt er door een van de pedagogisch medewerkers een Bijbelverhaal voorgelezen of zingen we gezamenlijk een christelijk lied. Wees welkom!

In de vakantie zorgen we voor een divers aanbod aan activiteiten. We maken een vakantieplanning en zorgen voor leuke activiteiten.

Dagopvang
Onze opvang bestaat momenteel uit twee dagopvang groepen. De twee verticale (0-4 jaar) groepen bestaan uit maximaal 12 kinderen.
Zoekt u nog dagopvang voor uw kind, dan kunt u zich aanmelden via de teamleidster Carolien Nieuwelink via kleurrijk@tobekind.nl.

Pedagogisch Beleidsplan Opvang Kleurrijk
In ons Pedagogisch Beleidsplan leest u hoe wij werken en vindt u alle praktische informatie.

Inspectierapport
Hierbij de link naar het inspectierapport, zodat u altijd de meest recente versie kunt lezen.